Tyvstart på oppdrag

Friluftsliv, Janne

Tyvstart på oppdrag

Vi er så heldige at vi har fått et oppdrag fra Hekta på tur! Hekta på tur er en nettbutikk med veldig stort utvalg av tur-utstyr. Sjekk dem ut her > https://www.hektapatur.no/

Dette oppdraget går ut på å sove 2 netter under tarp. Enkelt tenker du? jo det tenkte jeg også. Tarp er en stor duk som du kan sette opp på mange forskjellige måter.

Ingen av oss har satt opp tarp før. Vi fant vell ganske raskt ut at det var mer krevende en vi hadde sett for oss! og det var en liten stund vi var litt oppgitt over hele greia. Vi prøvde forskjellige måter å sette det opp og vi prøvde forskjellige plasser til vi tilslutt fant en den perfekte plass og da gikk alt mye mye bedre etterpå. Vi fikk den ganske stram og fin og vi var ganske overasket over hvor stor plass det var inni. Men mer sier jeg ikke nå, følg med videre for å se hvordan vi likte oss under tarp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.