Tiurfall

Janne

Tiurfall

 

Endelig er det 10 september, jeg har tatt fri fra jobb hele uka for å være på hytta hele uka. Første jaktdag startet egentlig helt greit, Alaska finne noen Orrhaner som hun har har bra stand på! Men jeg bommer selvfølgelig når jeg får de servert på et sølvfat. Men klarte heldivis treffe noe!

Denne rugda gikk rett bakken etter skuddet. Jeg sendte Alaska etter for å apportere den inn til meg. Hun var ikke i tvil om hvor den hadde landet for halen gikk i 110, men så forsvant hun inn skogen som et lyn. Jeg måtte følge med på GPSen for å finne ut hvor hun ble av og hun stoppet opp 60m innover i krattet. Jeg blåste med fløyta etter henne for jeg trodde hun var på jakt etter ny fugl. Men Alaska kom tilbake med en veldig levende rugde i munnen! Her fikk jeg en stor bekreftelse på hvor viktig det er med hund som apporterer! Jeg hadde aldri funnet denne fuglen selv.

 

Dette var sykt! Dette er noe jeg har drømt om i veldig mange år.

Jeg våknet egentlig med feber og formen var ikke god i det hele tatt, men når fuglejakten akkurat har startet så har jeg ikke tid til å ligge på sofaen, så på jakt skulle jeg uansett. Det gikk fryktelig seint med meg og bena var tunge som bly og etter å ha gått 14t siden sist fugl og skuddsjangs (ikke på en dag), så er ikke motivasjonen helt på topp heller. Men jeg og far kjenner terrenget veldig godt så vi når vi går inn i en tett granskog så er vi sykt klar. Dette er en skog det pleier sitte storfugl i, de pleier jo som regel å lure oss trill rundt, men ikke denne gang. den lettet i toppen av et tre mellom oss å jeg slengte to skudd etter far fikk inn et skudd. Tiuren datt rett i bakken!

fuglejakta er gøy ass

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.