vinterens vakreste eventyr

En stor drøm er oppfylt, suse innover snødekte vidder med 6 energiske alaska huskeyer er oppfylt. Hundekjøring er en villmarkopplevelse som alle bør oppleve! du kjører vekk fra sivilisasjon og stress. Du har bare deg selv og de firbente rundt seg i norges flotteste natur.

Jeg reiste til sirdal huskeyfarm

Jeg ble tatt godt imot å fikk bli med på stell av hundene, samt bli litt kjent med dem. utrolig fasinerende å se kontakten «hundepasserne» har med hver enkel hund! De valgte ut 6 hunder til meg som vi tok med oss til startpunkt av turen. jeg fikk bli med på å klargjøre hundene i selene sine og hekte dem fast i spannet.

Hundene er fulle av energi, de klarer ikke å stå stille! Nå er de klar for tur

 

 

Kjøre hundespann er mye mer krevende en jeg hadde trodd. Terrenget er krevende og holde meg fast er virkelig en jobb som krever styrke og kordinasjon.

Legg igjen en kommentar