setermoen

Endelig har jeg fått opplevd nordnorge!

Jeg har hatt langhelg på setermoen og jeg har ikke ord som kan beskrive hvor bra denne turen var.  Første vi gjorde var rypejakt, jeg fikk ikke bagasjen min med opp så her hadde jeg desverre ikke med kameraet mitt! Det er så flott natur der oppe, men uten truger eller ski så var det tungt å gå i all snøen. Vi fant heldigvis et gammelt snøscooterspor som vi kunne følge, da slapp vi å synke så langt nedi, å vi klarte å komme oss litt innover heia!

Det ble ikke noe rypefangst på oss denne gang desverre, men en flott tur var det!

Polar Park

Polar park er hjem til nordens store rovdyr som bjørn, ulv, gaupe i tillegg til nordens store hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus.

 

ulvebesøk var helt sykt! Det anbefaler jeg til alle som er i nærheten, det er noe jeg har drømt om lenge å det var like bra som jeg hadde håpet på. Du ser at ulvene blir glad når vi kommer inn å de vil gjerne kysse å slikke deg i ansiktet ( måten de hilser på). Det var også utrolig flinke guider som passet på at vi hadde kontroll på hva vi kunne gjøre og ikke gjøre der inne. Ulvene er ikke tamme som en hund, de er sosialisert til å ha folk rundt seg. Besøket skjer på ulvens premisser, så de bestemmer om de vil ha kos eller ikke, å det er sjefen i flokken som bestemmer hvilken av ulvene som får komme å hilse på oss. Det sykeste var nokk når ulveguidene startet å ule å hele flokken ble med, skal få prøve å legge ut video av det etterhvert. Det ligger en video på instagram på storien av setermoen.

 

Senja

 

Legg igjen en kommentar