Rypejakt ble til harejakt

for en dag å for en naturopplevelse. Vi hadde veldig stor tro på masse ryper idag!  Men var ikke ei rype å se idag desverre. Men har sett vanvittig mange lemen i munnen til Alaska!  mistet tellingen på hvor mange hun klarte å fange..   fikk æren av å være med denne solstrålen på jakt!  @heggeh på instagram. På bildet nedfor hadde hun akkurat gått gjennom isen å var blaut opptil låret!  Men like fornøyd!   når vi nesten var ferdige med jaktturer så stikker Alaska nesen i en busk å står i full stand!  Ut kommer en snøhvit hare bare 2m ved siden av meg. Jeg ropte jo hare!  Å var veldig usikker på om vi skulle skyte hare eller la dem gå!  Så jeg skikket bort på Hege å hun skriker SKYYYT… Da er det bare å følge ordre.

På denne turen brukte jeg 2 lag med brynje ullundertøy, brynje hue å hansker. Bukse fra chevalier og jakke fra shooterking

Legg igjen en kommentar