Drømmer for 2018

Nå nærmer jaktsesongen seg slutten på de fleste arter, og jeg har begynt å tenke på vinter og vår! Jeg har laget meg en liste over ting og plasser jeg ønsker å oppleve i 2018.

Norge er et utrolig vakkert land som jeg har sett alt for lite av!

 

Det første ønske jeg vil oppfylle er å se nordlys! Jeg håper det er like fantastisk som det ser ut som på alle bilderne. Planen min er å enten dra til Svalbard eller Island. Ta meg en ukes tur å få opplevd så mye som muligt.

Kjøre hundespann er også noe jeg har store ønsker om å oppfylle, så hadde jo vært perfekt å få kjørt hundespann i Nordlys!

Jeg har også et ønske om å gå Norge på tvers. Jeg har ikke planer om å gå fra bergen til oslo akkurat, jeg tar en kort rute på 120km på ca 7 dager.  Turen går langs den offisielle «Norge på Tvers»-ruten, langs 63º nord.

En av godbitene på turen er fjellmassivet Sylan på svenskegrensen, som det er få fjellområder som kan måle seg mot.

 

Via Ferrata Loen

Jeg gikk Via Ferrata Setesdal nå i sommer! så jeg har veldig lyst å klatre Via Ferrata Loen også, de har jo en flott hengebru som ser nydelig ut å krysse. De har også fått skylift som ser veldig gøy ut.

20 netter i naturen

Ja det er bare å finne frem teltet, å nyte norsk villmark!

Galdhøpiggen (2469 MOH.)

Krysse fingrene for fint å skyfri vær, å nyte toppen av Norge! 

 

Dette er mine drømmer for øyeblikket! tar gjerne imot gode tips til plasser eller ting jeg bør oppleve 🙂

Hva er dine ønsker?

 

 

5 Responses to Drømmer for 2018

Legg igjen en kommentar