Marketing Agency

hjortefall

Inneholder produktplassering!

Endelig er hjortejakta igang! Drømmen om storbukken står høyt på lista i år også. Vi har forberedt oss så godt vi kan på forhånd med å finne ut hvilke stier som blir aktivt brukt, sette opp viltkamera for å få litt oversikt på hvilket klokkeslett de beveger seg på. Forberedelsen er for meg en stor del av jakten, og som gjør at du gleder deg enda mer til jakta begynner.

Jeg begynte 1 september med å rigge opp camp på fjellet. Jeg hadde med meg AMOK hengekøye, liggunderlag + tarp, vi fikk overraskende nok veldig flott vær! noe vi ikke har vært for bortskjemt med i den siste tiden. Det går utrolig kjapt å sette opp denne campen, litt derfor den er veldig enkel å ha med på jakt.

Men etter noen timer på post så fikk jeg beskjed fra min bror at han hadde skutt hjort. Det var jeg, far og bror som var på jakt sammen, å vi var ganske langt fra hverandre.  Det begynte å bli ganske mørkt når vi kom bort, jeg møtte en veldig stolt bror som hadde skutt sin første hjort! Ikke bare en, han fikk en kalv og hind. Etter vommingen var det blitt ganske mørkt og sent så vi bestemte oss for å ta hjortene ned dagen etterpå. Da fikk min bror også muligheten til å ta med sine to små gutter som er super interessert i jakt!  Det er utrolig moro å se de små så engasjerte!

One Response to hjortefall

Legg igjen en kommentar