Marketing Agency

jakta har startet

Bukkejakta startet for 14 dager siden. Jeg har hatt mange timer på post, men jeg har ikke hatt hellet med meg. Bukken sto på jordet to dager før jakta startet, føler den har innebygd kalender for når jakta starter da blir den borte vekk! Jeg har vært ute i høljeregn og strålende sol, jeg har prøvt lokking, jeg har prøvt å snike meg rundt å finne bukken. Men selv om det ikke har blitt mye fangst på meg så sitter jeg igjen med mange flotte naturoplevelser. Jeg har hatt flere geiter på 50-70m hold, med og uten kalv. Å bare sitte å observere dem er ganske ubeskrivelig. Det beste med jakta er alle timene du får ute, følelsen av ydmykhet og takknemlighet for dette vakre landet. naturkontakt gir ny energy og et nytt mentalt overskudd. Du opplever stillhet, frihet, eventyrlyst og oppdagelsesglede. Men jeg byttet jeg ut rifla med kamera å reiste en plass vi hadde stor tro å se dyr! Jeg fikk en fantastisk opplevelse med en korsrev på kort hold! Sindre @jaktognaturfoto som er en utrolig dyktig fotograf klarte å knipse noen bilder på de få sekundene han hadde!     Nå ser jeg frem til hjortejakta begynner og ikke minst fuglejakta som er årets høydepunkt. Gleder meg utrolig masse til å se Alaska briljere i skogen. 

One Response to jakta har startet

Legg igjen en kommentar