Hardangervidda på tvers er fullført

Hardangervidda på tvers er nå fullført. 12mil med natur er passert og det har vært en lærerik tur som har vist meg hvor flott dette landet er.

De første dagene var terrenget veldig enkelt å bevege seg i, god sti og ikke noen bratte stigninger. Men jeg er 158 høy å 50kg,så å bærer en sekk på 21kg er tungt. De første dagene er de verste for skuldrene, men etter dag 2 så merket du ikke sekken så mye lengre. Jallefall helt til oppoverbakkene kom!

Alaska bærer også på ca 5-6 kg hver dag, etter hvert som hun spiser så får hun noe nytt oppi. Hun har dratt meg hele tiden på turen å logret like mye hver dag. En hund som er glad i å slite seg ut. Å jeg har satt så stor pris på drahjelpen jeg har fått av henne. Hun skulle nokk heller ønsket det var jakt vi var på for de rypene fristet henne voldsomt av å til når de trippet ved siden av oss. 

jeg hadde jo med fiskestang å de planene om å få stor fisk. Men det fristet fint lite etter å gå 9t å med en gang du stopper opp blir du så utrolig kald! Det eneste du vil er å hive i deg noe mat å komme inni soveposen. 

Men for en naturopplevelse det har vært!  Vi bor i et helt vanvittig flott land, å jeg anbefaler alle å ta en tur på Hardangervidda nå i sommer. Turistforeningen har flotte stier hele tiden å snart kommer sommerbroene også opp. Da åpner også resten av hyttene for de så ønsker å gå fra hytte til hytte.

Men her kommer det litt bilder fra turen heller.

De to siste dagene var utrolig harde fysisk å psykisk. Mye snø, utrolig tungt å komme seg frem å mye opp å ner fjell. Jeg trodde Hardangervidda var ganske flatt, men det tok jeg feil!  Men du hadde motivasjon på at det ikke var langt igjen av turen å at jeg snart var hjemme til ‘misslykka kake’

Klokka sa jeg gikk ca 30 000 skritt jallefall til dagen. Så kroppen har fått gjennomgå litt. Men fy så deilig å kjenne på hvor mye kroppen klarer når den bare vil, det har vært en syrefest i låra som ikke ligner noe jeg har vært borti før. Men å våkne til denne utsikten så er det verdt slitet.

Legg igjen en kommentar