Alaska

Hund, Janne

Alaska

 

 

For et år siden kom jeg hjem med Alaska. Masse sommerfugler i magen, utrolig spent på tiden fremover!

 

 

Men når jeg skulle velge rase var jeg utrolig I tvil. Jeg er vandt med Breton fra før, som jeg egentlig er veldig fornøyd med. Men skal jeg pirke på noe så syns jeg hun springer litt for langt og jakter litt mye med seg selv.  Mens Munster kan jeg lære opp på rådyr/hjort og bruke som ettersøkshund. Så jeg holdt et litt lengre strå på Munster.

Munster virket så bra I mine øyne, den er jo perfekt til min jaktform, åsså er det jo gøy å velge noe ikke alle har!

Jeg ønsket meg en hund som ikke springer for langt, som holder seg I nærheten og har kontakt med meg. Å ikke minst er rolig og snill hund hjemme, kan gå rundt unger uten problem og være en snill familiehund.

 

Å jeg angrer absolutt ikke! Hun er så utrolig flink. Ja det er dager med mye frustrasjon, men det er vell sånn med en valp som vil teste litt grenser, og en eiger som ikke har 100 % kontroll på hva hun gjør til tider. Men jeg gjør bare det beste jeg kan.

One thought on Alaska

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.