mimre tilbake til høsten

Hund, Jakt, Janne

mimre tilbake til høsten

Hei

Jeg og Alaska ligger ute på terrassen og nyter solen som steiker. Vi ligger her å mimrer litt tilbake til høsten. Denne høsten har vært utrolig bra!

Jeg, min far og onkel hadde en uke i Telemark på fuglejakt, jeg skulle egentlig være der mest for å trene Alaska som da var ca 5 mnd gammel. Hun hadde allerede før vist stor interesse for fugl før vi reiste så nå skulle jeg lære henne å bli skikkelig flink!

Å fugl var det nok av, å hundene presterte skikkelig bra. Myra tok stand, Alaska sekunderte og jeg fikk ikke ut skudd! Jeg hadde ikke brukt hagla på ca 1 år så jeg tenkte jeg ikke hadde fått av sikringen skikkelig. Men dette skjedde på ny å på ny, det var fugler som bare lettet opp i treet over hundene og satt der å så dumt på meg akkurat som de viste hagla ikke fungerte! å på dette tidspunktet var jeg rimelig frustrert. jeg byttet på løpsvelgeren og plutselig fynket hagla, å jeg fikk min første orrhane.

Men den 3 dagen så byttet jeg hagle, vi var så rutinert at vi hadde med reserve. Det var faktisk ikke meg så tullet det var hagla (fjæra var røken fant jeg ut ettepå). Men hagla mi er kjempe liten! så å plutselig jakte med ei svær hagle var litt uvant, men alikevell mye bedre å ha litt sjangs til å få fugl.

Men problemet mitt nå var jo at jeg ble skikkelig trigger happy! jeg har aldri skutt så godt før,å fått så mye fugl! så treningen til alaska ble ganske fort glemt.

Det som er sikkert er det at jeg aldri hadde kommet hjem med så mye fugl hvis det ikke var for Alaska. det var flere jeg var usikker på om var truffet! Vi tre lette som bare det men fant ingenting, så satt Alaska med den i kjeften 20m bortfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.